Tort De Miere
Tortul cu miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, apă, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere, și Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți o tigaie de pâine de 8 x 4 inci cu spray de gătit și praf cu pesmet; puneți tigaia deoparte.
Combinați granulele de apă și cafea și lăsați-le deoparte.
Combinați zahărul și ouăle într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați miere și margarină; se amestecă bine.
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Adăugați jumătate din amestecul de făină în amestecul de zahăr; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de cafea; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de făină rămas și amestecați doar până când amestecul de făină este umed. Se amestecă nucile și stafidele.
Puneți aluatul de tort în tigaia pregătită și coaceți la 325 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește tortul în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă și se scoate din tigaie. Răciți tortul complet pe grătar.