Tort de mic dejun cu piper negru portocaliu și grâu integral
Această rețetă vegană servește 10 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 254 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine De Piper Negru Din Grâu Integral Cu Anghinare Pentru Copii, Piper negru dulce și Feisty și Kugel portocaliu, și Biscuiți cu piper negru cu marmeladă de portocale-afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Ungeți o tigaie de tort de 10 inci cu ulei de măsline.
Într-un castron mediu, amestecați făina, piperul negru, nucșoara, scorțișoara, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Într-un castron mare, bateți împreună uleiul de măsline și zahărul până devin palide și cremoase. Bateți în miere și suc de lămâie. Bateți în coaja de portocală și lămâie.
Adăugați amestecul de făină în castron și bateți până se combină. Bateți în suc de portocale.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort și se netezește uniform.
Coaceți până se usucă deasupra și un tester de tort iese curat, aproximativ 35 de minute.