Tort de mere-nuc cu glazură de Caramel

Tort de mere-nuc cu glazură de Caramel
Tortul de mere-nuc cu glazură de Caramel este un vegetarian desert. Această rețetă servește 16 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mere, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, Tort de mere cu glazură de Caramel, și Tort proaspăt de mere cu glazură de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia cu tort cu tub canelat de 12 cani cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți zahărul brun, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția nucilor și merelor; bate la viteză mică până se omogenizează. Cu lingura, amestecați ușor nucile și merele. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Așezați placa rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți tava. Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Între timp, într-un castron mediu, bateți toate ingredientele glazurate, cu excepția scorțișoarei, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă glazura deasupra tortului, permițând unora să curgă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Se presara cu scortisoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista