Tort De Mere De Toamnă

Tort De Mere De Toamnă
Toamna tort de mere ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină, unt, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pandișpan De Mere De Toamnă, Tortul Meu De Toamnă Cu Mere, și Tort De Mere De Toamnă Cu Glazură De Caramel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit și praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Cântăriți sau lingurați ușor 75 de uncii de făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Combinați 75 de uncii de făină, praf de copt, sare și scorțișoară într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer până se omogenizează bine. Bateți în vanilie și ou. Bateți în amestecul de făină alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți mărul, stafidele și nucile. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe grătar. Cerneti zaharul pudra peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Tăiați în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista