Tort de mere cu glazură de Caramel

Tort de mere cu glazură de Caramel
Tortul cu mere cu glazură de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 84 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere granny smith, zahăr brun, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, Tort cu condimente Apple 'n cu glazură de Caramel, și Tort de mere-nuc cu glazură de Caramel.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, folosind un mixer electric pe mediu-înalt, bateți untul și zaharurile granulate și brune până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouăle, pe rând, bătând după fiecare adăugare. Într-un alt castron, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea. Folosind o lingură de lemn, adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de ouă. Aluatul trebuie să fie foarte gros. Se amestecă merele, nucile pecan și vanilia. Răzuiți aluatul într-o tigaie de copt de 9 pe 13 inci cu unt și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute în timp ce faceți glazura de Caramel, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Cu o spatulă, slăbiți părțile laterale ale tortului. Dacă doriți să-l scoateți din tigaie, răsturnați-l pe o foaie de copt, apoi inversați-l din nou, cu partea dreaptă în sus, pe un platou. Cu o scobitoare sau o furculiță, faceți găuri pe toată suprafața.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Serviți cald sau la temperatura camerei, cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista