Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 487 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,22 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 77 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, stafide, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, și Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F și reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Ungeți tigaia cu formă de arc de 10 inci și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Feliați subțire (aproximativ 1/4-inch grosime) 4 mere și puneți-le într-un castron mediu. Aruncați cu 1 lingură de suc de lămâie, zahăr brun și 1/8 linguriță de sare. Aranjați feliile de mere în 2 cercuri concentrice în tigaia pregătită cu felii ușor suprapuse. Punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Pentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați merele rămase în bucăți mari și pulsați în robotul de bucătărie cu restul de 1 lingură de suc de lămâie până se toacă grosier; măsurați 3 căni și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul granulat, scorțișoara, ienibaharul, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță de sare. Într-un castron mare separat, cu mixer la viteză medie, bateți ouăle. Cu mixerul runnin, adăugați încet ulei și extract de vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină în trei adaosuri, alternând cu merele tocate. Cu spatula de cauciuc, ștergeți părțile laterale și partea inferioară a bolului; dacă utilizați, adăugați nuci și stafide și amestecați doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Mazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când scobitoarea introdusă în mijlocul tortului iese curată, aproximativ 1 1/2 ore. Inversați tortul pe raftul de răcire și lăsați să se răcească 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Îndepărtați părțile laterale ale tăvii cu formă de arc, apoi îndepărtați cu grijă baza tăvii cu ajutorul unui cuțit. Se răcește complet înainte de servire. Dacă doriți, praf de top de tort cu zahăr cofetari și scorțișoară sol suplimentare. Tortul poate fi depozitat într-un recipient etanș până la 1 săptămână.