Tort de marshmallow Banoffee

Tort de marshmallow Banoffee
Tortul Banoffee marshmallow ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 490 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 853 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de dulce de leche, ouă, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sticky Toffee banoffee tort, Tort De Ciocolată Marshmallow, și Tort De Ciocolată Marshmallow.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Ungeți și tapetați fundul unei forme rotunde de tort cu fundul liber de 21 cm. Cu o lingură de lemn sau un mixer electric, bateți untul și zahărul împreună până când sunt netede și o culoare palidă, cremoasă. Într-un castron separat, cernem împreună făina, praful de copt și scorțișoara. Pe rând, bateți fiecare ou în amestecul de unt împreună cu o lingură de amestec uscat, apoi bateți laptele și pliați restul ingredientelor uscate până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
3
În vasul care conținea făina, zdrobiți bananele până când sunt netede și fără bulgări cu mixerul electric, dacă este necesar, apoi pliați în restul amestecului până se combină bine. Lingura în staniu și netedă pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
4
Coaceți timp de 45-50 de minute, până când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se scoate din tablă și se continuă răcirea pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia tortul orizontal în 3 straturi egale. Bateți smântâna până formează vârfuri rigide, apoi tocați banana în bucăți mici și pliați în cremă, împreună cu marshmallows. Pe primul strat, întindeți o acoperire generoasă a dulche de leche, urmată de jumătate din amestecul de cremă. Sandwich al doilea strat deasupra și repetați. Întindeți gros dulche de leche peste vârful tortului, apoi aranjați marshmallows suplimentare în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista