Tort De Marmură Mocha Cu Trei Straturi

Tort De Marmură Mocha Cu Trei Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de marmură Mocha cu trei straturi. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 727 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cafea instant, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 362 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), și Tort Brownie Cu Trei Straturi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați 3 tigăi rotunde de 8 inci cu spray de gătit adăugat cu făină sau doar grăsime și făină. Alternativ, puteți folosi 2 tigăi puțin mai adânci de 9 inci, dar prăjiturile vor fi mai groase și vor avea nevoie de puțin mai mult timp în cuptor.Pregătiți două boluri mari de amestecare. În primul castron, amestecați toate ingredientele uscate pentru aluatul de tort galben (făină prin sare). În cel de-al doilea castron, amestecați toate ingredientele uscate pentru aluatul de ciocolată (făină prin sare).Faceți mai întâi aluatul galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți ouăle, gălbenușul, vanilia și 2 linguri de lapte împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați untul la ingredientele uscate și amestecați-l în jur, apoi amestecați amestecul de ouă până când este la fel de amestecat pe cât îl puteți obține.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați Zara rămasă și bateți cu un mixer portabil până se omogenizează.Repetați aceeași procedură cu aluatul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Bateți oul, vanilia și toată Zara împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați untul în amestecul uscat și amestecați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Adăugați amestecul de ouă și amestecați-l cât puteți, apoi adăugați cafeaua și bateți cu un mixer portabil până se omogenizează. Acum ar trebui să aveți un castron cu aluat de vanilie și un castron cu aluat de ciocolată.Începând cu vanilia (cea mai groasă), stratificați cele două arome de aluat în tigăi, împărțind uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Coaceți prăjiturile timp de aproximativ 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi răsturnați cu grijă pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Lăsați să se răcească complet, apoi umpleți cu umplutură de Mocha, stivuiți și înghețați cu glazură de ciocolată.Faceți mai întâi umplutura de mocha. Într-un castron mare de amestecare, amestecați untul, cafeaua, zahărul de cofetărie și aproximativ 1 lingură de cremă. Bateți până se amestecă bine, apoi adăugați treptat smântâna, răzuind adesea părțile laterale ale bolului, până obțineți o consistență netedă, tartinabilă. Înghețați vârfurile a două prăjituri.Faceți glazura de ciocolată. Într-un bol mare de amestecare, amestecați untul, zahărul, cacao, sarea și 3 linguri de smântână cât puteți, apoi bateți cu un mixer de mână până când este pastos și gros. Continuați să adăugați crema rămasă până când obțineți o consistență frumoasă, netedă, răspândită
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
MochaMocha
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzară sau lapte acruzară sau lapte acru113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfăină de tort de cupăfăină de tort de cupă170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/2 cani făină de tort1/2 cani făină de tort1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao naturală neîndulcită (Nu proces olandez)pudră de cacao naturală neîndulcită (Nu proces olandez)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao în stil naturalpudră de cacao în stil natural1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcafea proaspăt preparată, răcită la temperatura camereicafea proaspăt preparată, răcită la temperatura camerei7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr cofetarizahăr cofetari1lingura. otet de vin rosuulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola1lingura. otet de vin rosuprăjituri cu ghimbir, împărțiteprăjituri cu ghimbir, împărțite2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjite și fisticprăjite și fistic22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycremă grea la temperatura camerei (după cum este necesar)cremă grea la temperatura camerei (după cum este necesar)1Bucăți de caramele Heath Barcafea instant (Starbuck ' s Via)cafea instant (Starbuck ' s Via)0Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1pinchl de sarel de sare3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr de cofetăriezahăr de cofetărie113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOlipiți untul nesărat, la temperatura camereilipiți untul nesărat, la temperatura camerei42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat82 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat1Bucăți de caramele Heath Barbomboane de napolitană neccobomboane de napolitană necco0Bucăți de caramele Heath Barnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce1Oreos dublu umplutnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce1Oreos dublu umplutnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista