Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de marmură Mocha cu trei straturi. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 727 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cafea instant, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 362 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), și Tort Brownie Cu Trei Straturi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați 3 tigăi rotunde de 8 inci cu spray de gătit adăugat cu făină sau doar grăsime și făină. Alternativ, puteți folosi 2 tigăi puțin mai adânci de 9 inci, dar prăjiturile vor fi mai groase și vor avea nevoie de puțin mai mult timp în cuptor.Pregătiți două boluri mari de amestecare. În primul castron, amestecați toate ingredientele uscate pentru aluatul de tort galben (făină prin sare). În cel de-al doilea castron, amestecați toate ingredientele uscate pentru aluatul de ciocolată (făină prin sare).Faceți mai întâi aluatul galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți ouăle, gălbenușul, vanilia și 2 linguri de lapte împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Ciocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați untul la ingredientele uscate și amestecați-l în jur, apoi amestecați amestecul de ouă până când este la fel de amestecat pe cât îl puteți obține.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Adăugați Zara rămasă și bateți cu un mixer portabil până se omogenizează.Repetați aceeași procedură cu aluatul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Bateți oul, vanilia și toată Zara împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
6
Adăugați untul în amestecul uscat și amestecați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
7
Adăugați amestecul de ouă și amestecați-l cât puteți, apoi adăugați cafeaua și bateți cu un mixer portabil până se omogenizează. Acum ar trebui să aveți un castron cu aluat de vanilie și un castron cu aluat de ciocolată.Începând cu vanilia (cea mai groasă), stratificați cele două arome de aluat în tigăi, împărțind uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Căpșuni La Picior
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
8
Coaceți prăjiturile timp de aproximativ 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi răsturnați cu grijă pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
10
Lăsați să se răcească complet, apoi umpleți cu umplutură de Mocha, stivuiți și înghețați cu glazură de ciocolată.Faceți mai întâi umplutura de mocha. Într-un castron mare de amestecare, amestecați untul, cafeaua, zahărul de cofetărie și aproximativ 1 lingură de cremă. Bateți până se amestecă bine, apoi adăugați treptat smântâna, răzuind adesea părțile laterale ale bolului, până obțineți o consistență netedă, tartinabilă. Înghețați vârfurile a două prăjituri.Faceți glazura de ciocolată. Într-un bol mare de amestecare, amestecați untul, zahărul, cacao, sarea și 3 linguri de smântână cât puteți, apoi bateți cu un mixer de mână până când este pastos și gros. Continuați să adăugați crema rămasă până când obțineți o consistență frumoasă, netedă, răspândită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Monedă Roșie De Bomboane
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional