Tort De Marmură Fudge

Tort De Marmură Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de marmură Fudge. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 335 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Un amestec de vanilie, zahăr pudră, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Marmură, Tort De Marmură Swirl Pound, și Tort De Ciocolată Caldă Din Marmură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.unsoare și făină tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, apa, uleiul, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Amestec De TortAmestec De Tort
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Îndepărtați 1 1/4 căni de aluat; se amestecă în amestecul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
4
Se toarnă aluatul rămas în tigaie. Aruncați aluatul de ciocolată cu linguri generoase la întâmplare pe aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați aluatul cu cuțitul pentru efect marmorat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți 40 până la 46 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute; întoarceți cu susul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți tava. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
În bolul cu microunde, glazura cu microunde neacoperită pe mediu 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
9
Se întinde deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 6 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista