Tort De Marmură Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de marmură Fudge. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 335 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Un amestec de vanilie, zahăr pudră, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Marmură, Tort De Marmură Swirl Pound, și Tort De Ciocolată Caldă Din Marmură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.unsoare și făină tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, apa, uleiul, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră și cacao.
Îndepărtați 1 1/4 căni de aluat; se amestecă în amestecul de cacao.
Se toarnă aluatul rămas în tigaie. Aruncați aluatul de ciocolată cu linguri generoase la întâmplare pe aluat în tigaie.
Tăiați aluatul cu cuțitul pentru efect marmorat.
Coaceți 40 până la 46 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute; întoarceți cu susul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură.
Scoateți tava. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În bolul cu microunde, glazura cu microunde neacoperită pe mediu 15 secunde.
Se întinde deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos. Depozitați ușor acoperit.