Brioșele consistente din cereale integrale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 175 calorii. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați cereale de tărâțe, lapte praf fără grăsimi, tărâțe de grâu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Pâine Cu Cereale Consistente, Clătite Consistente Din Cereale Integrale, și Supă de cereale consistentă cu fasole și verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți 18 căni de briose cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Într-un castron mic, acoperiți stafidele cu apă și lăsați-le deoparte să se îngroape. Într-un castron mare de amestecare, amestecați făina universală, făina integrală de grâu, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ienibaharul, laptele praf uscat, tărâțele de grâu și cerealele farina până când sunt combinate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Praf
Tărâțe De Grâu
Ienibahar
Scorțișoară
Stafide
Cereale
Cremă De Grâu
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
3
Scurgeți apa din stafide. Într-un castron separat, bateți albușurile până se spumează, apoi amestecați stafidele scurse, sosul de mere, morcovul, uleiul vegetal și cerealele de tărâțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Sos De Mere
Albușuri De Ou
Stafide
Morcov
Cereale
Apă
Bran
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă ingredientele lichide în amestecul de făină și se amestecă scurt doar pentru a se umezi (nu se amestecă prea mult). Umpleți căni de briose aproximativ 2/3 pline și presărați fiecare brioșă cu aproximativ 1/2 linguriță de zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brut
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brioșele sunt setate și blaturile sunt maronii aurii, 25 până la 30 de minute. O scobitoare introdusă în centrul unei brioșe ar trebui să iasă curată.