Tortul de mandarină cu ananas necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 1178 calorii, 12g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, zahăr, făină de tort și ouă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, și Ananas cireș și mandarină Ambrozie portocalie.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă bine pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Într-un castron mare, scurtarea cremei, zahărul alb, ouăle și vanilia împreună; bate până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scurtarea
Vanilie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de făină în amestecul crem alternativ cu lapte, făcând 3 adaosuri uscate și 2 lichide; combinați ușor după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
4
Întindeți aluatul uniform în 2 tigăi de tort cu strat rotund de 8 inci unsă și făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigaie 10 minute, apoi se întoarce pe grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Unt de unt sau margarină. Amestecați treptat zahărul, smântâna și sucul de lămâie ale cofetarilor. Bateți până devine ușor și cremos. Umpleți și înghețați tortul. Decorați partea de sus cu un inel de segmente de mandarine portocalii bine drenate în jurul marginii exterioare. Umpleți centrul cu ananas zdrobit bine scurs. Decorați centrul cu câteva secțiuni portocalii suplimentare.
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "