Tort de lămâie-migdale cu căpșuni macerate
Tortul cu lămâie-migdale cu căpșuni macerate este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 255 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, făină, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort alimentar Almond Angel cu CR Aproximme Anglaise și căpșuni macerate, Mousse de lămâie cu busuioc-căpșuni macerate, și Tort de vin cu căpșuni macerate.
Instrucțiuni
Așezați grătarul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tort de 9 x 2 inci cu unt înmuiat. Căptușiți fundul cu o rundă de pergament. Înveliți din nou pergamentul și părțile laterale ale tigaiei cu unt înmuiat; pus deoparte.
Pentru a face tortul: într-un castron mare, bateți împreună făina universală, făina de migdale, sarea și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și ouăle.
Bateți laptele de unt, uleiul de măsline, extractul de migdale și coaja și sucul de lămâie.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină și bateți până când făinurile au fost absorbite.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți, rotind foaia aproximativ două treimi din timpul de coacere, până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, 40 până la 45 de minute.
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească timp de 10 minute. Întoarceți tortul din tigaie, apoi inversați astfel încât partea rotunjită să fie în sus.
Lăsați să se răcească complet.
Pentru a macera căpșunile: într-un castron mic, vineți căpșunile feliate cu zahărul și sucul de lămâie. Se răcește timp de 2 ore, amestecând din când în când. După aproximativ 1 oră, gustați fructele de pădure și, dacă nu sunt suficient de dulci, adăugați încă o linguriță de zahăr.
Cerneti zaharul cofetarului peste blatul tortului racit.
Tăiați în pene și serviți cu o lingură de căpșuni.