Tort de lămâie-migdale cu căpșuni macerate

Tort de lămâie-migdale cu căpșuni macerate
Tortul cu lămâie-migdale cu căpșuni macerate este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 255 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, făină, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort alimentar Almond Angel cu CR Aproximme Anglaise și căpșuni macerate, Mousse de lămâie cu busuioc-căpșuni macerate, și Tort de vin cu căpșuni macerate.

Instrucțiuni

1
Așezați grătarul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tort de 9 x 2 inci cu unt înmuiat. Căptușiți fundul cu o rundă de pergament. Înveliți din nou pergamentul și părțile laterale ale tigaiei cu unt înmuiat; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru a face tortul: într-un castron mare, bateți împreună făina universală, făina de migdale, sarea și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Bateți laptele de unt, uleiul de măsline, extractul de migdale și coaja și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină și bateți până când făinurile au fost absorbite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Așezați pe o foaie de copt și coaceți, rotind foaia aproximativ două treimi din timpul de coacere, până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească timp de 10 minute. Întoarceți tortul din tigaie, apoi inversați astfel încât partea rotunjită să fie în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Lăsați să se răcească complet.
10
Pentru a macera căpșunile: într-un castron mic, vineți căpșunile feliate cu zahărul și sucul de lămâie. Se răcește timp de 2 ore, amestecând din când în când. După aproximativ 1 oră, gustați fructele de pădure și, dacă nu sunt suficient de dulci, adăugați încă o linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Cerneti zaharul cofetarului peste blatul tortului racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
12
Tăiați în pene și serviți cu o lingură de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista