Tort de lămâie-migdale cu căpșuni macerate

Tort de lămâie-migdale cu căpșuni macerate
Tortul cu lămâie-migdale cu căpșuni macerate este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 255 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, făină, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort alimentar Almond Angel cu CR Aproximme Anglaise și căpșuni macerate, Mousse de lămâie cu busuioc-căpșuni macerate, și Tort de vin cu căpșuni macerate.

Instrucțiuni

1
Așezați grătarul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tort de 9 x 2 inci cu unt înmuiat. Căptușiți fundul cu o rundă de pergament. Înveliți din nou pergamentul și părțile laterale ale tigaiei cu unt înmuiat; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Pentru a face tortul: într-un castron mare, bateți împreună făina universală, făina de migdale, sarea și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Bateți laptele de unt, uleiul de măsline, extractul de migdale și coaja și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină și bateți până când făinurile au fost absorbite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Așezați pe o foaie de copt și coaceți, rotind foaia aproximativ două treimi din timpul de coacere, până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească timp de 10 minute. Întoarceți tortul din tigaie, apoi inversați astfel încât partea rotunjită să fie în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
Lăsați să se răcească complet.
10
Pentru a macera căpșunile: într-un castron mic, vineți căpșunile feliate cu zahărul și sucul de lămâie. Se răcește timp de 2 ore, amestecând din când în când. După aproximativ 1 oră, gustați fructele de pădure și, dacă nu sunt suficient de dulci, adăugați încă o linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Cerneti zaharul cofetarului peste blatul tortului racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
12
Tăiați în pene și serviți cu o lingură de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista