Tort de lămâie-migdale cu căpșuni macerate

Tort de lămâie-migdale cu căpșuni macerate
Tortul cu lămâie-migdale cu căpșuni macerate este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 255 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, făină, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort alimentar Almond Angel cu CR Aproximme Anglaise și căpșuni macerate, Mousse de lămâie cu busuioc-căpșuni macerate, și Tort de vin cu căpșuni macerate.

Instrucțiuni

1
Așezați grătarul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tort de 9 x 2 inci cu unt înmuiat. Căptușiți fundul cu o rundă de pergament. Înveliți din nou pergamentul și părțile laterale ale tigaiei cu unt înmuiat; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pentru a face tortul: într-un castron mare, bateți împreună făina universală, făina de migdale, sarea și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Bateți laptele de unt, uleiul de măsline, extractul de migdale și coaja și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină și bateți până când făinurile au fost absorbite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați pe o foaie de copt și coaceți, rotind foaia aproximativ două treimi din timpul de coacere, până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească timp de 10 minute. Întoarceți tortul din tigaie, apoi inversați astfel încât partea rotunjită să fie în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Lăsați să se răcească complet.
10
Pentru a macera căpșunile: într-un castron mic, vineți căpșunile feliate cu zahărul și sucul de lămâie. Se răcește timp de 2 ore, amestecând din când în când. După aproximativ 1 oră, gustați fructele de pădure și, dacă nu sunt suficient de dulci, adăugați încă o linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Cerneti zaharul cofetarului peste blatul tortului racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
12
Tăiați în pene și serviți cu o lingură de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista