Tort de lămâie cu Mousse de zmeură
Tortul de lămâie cu Mousse de zmeură necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frișcă, lapte de unt, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de lămâie cu Mousse de zmeură, Plăcintă cu Mousse de zmeură cu lămâie într-un borcan, și Pătrate De Mousse De Lămâie-Zmeură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, zeama, uleiul, coaja de lămâie și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
Întindeți 3/4 cană din umplutura de plăcintă peste stratul de tort până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus.
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți în restul de 1 1/4 căni de umplutură de plăcintă la viteză mică doar până la amestecare. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu mousse de zmeură.
Se ornează cu zmeură proaspătă și frunze de mentă. A se păstra ușor acoperit la frigider.