Tort De Lămâie Cu Ananas

Tort De Lămâie Cu Ananas
Tortul cu lămâie de ananas este un lactate gratuit rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, amestec instant de budincă de vanilie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Lămâie Cu Ananas, 2 Ingrediente Tort De Ananas (Cu Sos De Ananas), și Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas).

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor, cu excepția înlocuirii albușurilor cu ouă și a sosului de mere cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Coaceți într-o tigaie de 9x13 inch conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se toarnă ananasul peste tort imediat ce iese din cuptor. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru a face glazura: pregătiți budinca instantanee conform instrucțiunilor. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
Biciuit ToppingBiciuit Topping
GlazuraGlazura
5
Lăsați să stea 10 minute.
6
Se întinde peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista