Tortul de lire al mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 335 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 30 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 119 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Tort de lire Mama Mac lui Bundt, Crema de brânză a mamei tort de lire ... și un cadou, și Tortul de morcovi al mamei Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cu un mixer, unt de cremă și scurtare împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați zahăr, puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bătând după fiecare adăugare. Se amestecă ingredientele uscate împreună într-un castron și se adaugă la mixer alternativ cu lapte, începând cu făina și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
6
Se toarnă într-o tigaie cu tub unsă și făinată și se coace timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.