Tort De Lire La Grătar
Tortul de lire la grătar este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 268 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de tort de lire sterline, scorțișoară măcinată, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar, Tort De Lire La Grătar, și Tort De Lire La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, adăugați 1 halbă de mure, 2 linguri de zahăr de brutar, jumătate din coaja de lămâie, jumătate din sucul de lămâie și 1/8 linguriță de scorțișoară. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți vasul și dați-l la frigider peste noapte.
Preîncălziți un grătar la mediu.
Tăiați tortul de lire în 8 felii chiar dreptunghiulare.
Tăiați o formă de V din 1 parte a fiecărei secțiuni și grătiți feliile la foc mediu până când apar semne de grătar.
Pentru sosul de mure: Blitz împreună într-un blender restul de 1/2 cană de zahăr de brutar, 1 halbă de mure, restul de coajă de lămâie și suc de lămâie și puțină apă, dacă este necesar, pentru a face un sos neted.
Bateți smântâna într-un castron mic cu un mixer de mână și adăugați puțin zahăr și scorțișoară, după gust. Aranjați tortul de lire pe un platou de servire. Pune unele dintre fructe de padure macerate în interiorul tăiat în formă de V de fiecare secțiune tort lira. Se acoperă cu sos de mure și frișcă.
Se ornează cu crenguță de mentă și se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de lire sterline. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "