Tort De Iepuraș De Paște Cu Ciocolată

Tort De Iepuraș De Paște Cu Ciocolată
Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 538 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, lapte, extract de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Iepuraș De Paște, Tort De Iepuraș De Paște, și Tort De Morcovi De Iepuraș De Paște.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. (325 buc. F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați Generos tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați cacao pentru a acoperi tigăile; atingeți pentru a îndepărta excesul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ouăle, untul și apa cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați raftul de răcire sau placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți raftul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți tava. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, siropul de porumb, smântâna și extractul de mentă la viteză mică până la amestecare. Bateți cu viteză medie până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați suficient lapte la glazură pentru a-l face suficient de subțire pentru a se lipi de o lingură, picurând încet din lingură când este înclinat spre castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Întindeți glazura pe tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
11
Așezați o grămadă de crenguțe de mentă în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
12
Adăugați un iepuraș de ciocolată în centrul crenguțelor de mentă. Apăsați ouăle de malț în jurul vârfului și părților laterale ale tortului. Apăsați un al doilea iepuraș de ciocolată pe partea laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepurași De CiocolatăIepurași De Ciocolată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
13
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de mentă, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista