Tort De Iepuraș De Paște Cu Ciocolată
Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 538 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, lapte, extract de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Iepuraș De Paște, Tort De Iepuraș De Paște, și Tort De Morcovi De Iepuraș De Paște.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. (325 buc. F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați Generos tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de copt cu făină.
Presărați cacao pentru a acoperi tigăile; atingeți pentru a îndepărta excesul de cacao.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ouăle, untul și apa cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă ciocolata.
Puneți aluatul în tigaie.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește în tigaie 10 minute.
Așezați raftul de răcire sau placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți raftul și tigaia.
Scoateți tava. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, siropul de porumb, smântâna și extractul de mentă la viteză mică până la amestecare. Bateți cu viteză medie până când este neted și cremos.
Adăugați suficient lapte la glazură pentru a-l face suficient de subțire pentru a se lipi de o lingură, picurând încet din lingură când este înclinat spre castron.
Întindeți glazura pe tortul răcit.
Așezați o grămadă de crenguțe de mentă în centrul tortului.
Adăugați un iepuraș de ciocolată în centrul crenguțelor de mentă. Apăsați ouăle de malț în jurul vârfului și părților laterale ale tortului. Apăsați un al doilea iepuraș de ciocolată pe partea laterală a tortului.
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de mentă, după dorință.