Tort de hambar cu Cupcakes pentru animale de fermă

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Tortul de hambar cu Cupcakes pentru animale de fermă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 236 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1551 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână culoare alimentară lichidă, pătrate graham cracker, gumdrops și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort de hambar cu Cupcakes pentru animale de fermă, Cupcakes Pentru Animale Din Junglă, și Ferma Prieten Prajiturele.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 9 inci.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă 2 1/4 căni de aluat în tigaie pătrată; împărțiți aluatul rămas între căni de briose.
Coaceți cupcakes galbene 15 până la 20 de minute și tigaie pătrată galbenă 20 până la 26 de minute) sau cupcakes devil 's food 18 până la 23 de minute și tigaie pătrată devil' s food 21 până la 28 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul pătrat timp de 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Într-un castron mic, nuanțați 1 cană de glazură cu culoarea roșie a alimentelor lichide pentru a face glazură roz. Într-un castron mediu, nuanțați 1 1/2 căni de glazură cu gel roșu sau lipiți culoarea alimentelor pentru a face culoarea dorită de glazură roșie pentru hambar; pus deoparte. Rezervați glazura albă rămasă. Decorați tortul pătrat pentru a face hambar (Pasul 3); decorați cupcakes pentru a face 4 pui, 4 oi și 4 porci (pașii 4, 5, 6).
Hambar: tăiați 1 parte a tortului pătrat pentru a forma acoperișul hambarului; așezați tortul lângă partea superioară a tăvii cu acoperișul deasupra tăvii.
Întindeți un strat subțire de glazură roșie pe întregul tort pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute. Părțile de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură roșie rămasă. Faceți linii verticale deasupra tortului pentru a arăta ca niște scânduri (folosiți spatulă sau scobitoare).Pentru fereastră, rupeți 2 bețișoare de covrig în jumătate; așezați lângă vârful tortului în formă pătrată.Pentru obloane, loc 1-inch-pătrat bucată de graham cracker pe fiecare parte a ferestrei.Pentru părțile laterale și partea superioară a ușii, așezați 3 bețișoare de covrig lângă fundul tortului. Pentru uși, loc 2 1 / 2x1-inch graham Cracker dreptunghi pe fiecare parte a ușii.Pentru acoperiș, aranjați opt dreptunghiuri graham cracker de 2 1/2 x1-inch pe marginea superioară a tortului, suprapuse pentru a forma forma acoperișului hambarului. Pentru fân, puneți 1/2 cană de nucă de cocos într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Adăugați 2 picături de culoare galbenă lichidă; sigilați punga și agitați pentru a amesteca.
Așezați o cantitate mică de nucă de cocos galbenă în partea de jos a ferestrei și a ușii (rezervați nuca de cocos galbenă rămasă pentru a decora cupcakes de pui). Pentru iarbă, Așezați 1 cană de nucă de cocos rămasă într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Adăugați 2 picături de culoare verde lichid alimentar; sigilați punga și agitați pentru a amesteca. Împrăștiați nuca de cocos verde pe jumătatea inferioară a tăvii. Decorați cupcakes și aranjați pe iarba de nucă de cocos.
Pui: Frost 4 cupcakes cu glazură albă. Se acoperă cu nucă de cocos galbenă rezervată. Pentru ochi, adăugați biți de coacere maro.
Tăiați gumdrops portocalii pentru a arăta ca ciocurile; așezați pe cupcakes.
Oaie: Frost 4 cupcakes cu glazură albă. Pentru bot, întindeți 1/2 linguriță glazură roz în cerc mic pe fiecare cupcake; adăugați un pic de copt roșu pentru nas. Pentru ochi, adăugați biți de coacere maro. Pentru urechi, adăugați jumătăți de gumă albă, tăiați părțile în jos.
Așezați jumătățile de marshmallow pe față pentru lână.
Porci: Frost 4 cupcakes cu glazură roz. Pentru bot, întindeți suplimentar 1 linguriță glazură roz în cerc mic pe fiecare cupcake; adăugați bucăți roșii de copt pentru nări. Pentru ochi, adăugați biți de coacere maro. Pentru urechi, tăiați 8 triunghiuri mici din gustări de fructe; loc pe cupcakes. Depozitați ușor acoperit.