Tort de gustare cu ovăz și zară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de gustare cu ovăz și zară. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 190 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 30 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de ovăz, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Ovăz Spiced Buttermilk-ovăz Neer mai mult-ovăz Indian s, Tort De Gustare Cu Lapte De Afine, și [] Peste noapte terci clatite cu fulgi de ovăz și lapte bătut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați Zara și ovăzul; acoperiți și refrigerați 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Lingurați ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un tel.
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați vanilia și oul; bate până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de ovăz; bate până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină, bătând doar până se umezește.
Puneți aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Garnisiți cu zahăr pudră, dacă doriți.