Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată
Tortul de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 778 calorii, 6g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.39 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ghimbir Cristalizat Condimentat, Gingersnaps Cu Ghimbir Cristalizat, și Turtă dulce cristalizată-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Cerneti primele 6 ingrediente intr-un bol mediu; pus deoparte. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul brun într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în melasă. Bateți în amestecul de făină alternativ cu stout în 3 adaosuri fiecare (amestecul poate părea coagulat). Bateți până se omogenizează. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Făină Pentru Toate Scopurile
Stout
Ouă
3
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe raft 10 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și zahărul pudră într-un castron mare până se formează vârfuri. Îndoiți în ghimbir cristalizat tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Zahăr Pudră
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Așezați 1 strat de tort pe platou.
3
Întindeți 2 căni de glazură deasupra. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Aranjați deasupra felii de portocale, felii de ghimbir și afine. (Se poate face cu 2 ore înainte. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Afine
Glazura
Ghimbir
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.)