Tort de ghimbir cu glazură de arțar

Tort de ghimbir cu glazură de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ghimbir cu glazură de arțar. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 905 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de mere, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de arțar cu glazură de sirop de arțar, Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată, și Tort De Mere Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți zeama, uleiul, ouăle, zahărul, sosul de mere și melasa într-un castron mare până se omogenizează. Cerneti ingredientele uscate pe o foaie de hartie cerata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Lapte BătutLapte Bătut
MelasăMelasă
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se adaugă în amestecul de zară, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
4
Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți în centrul cuptorului până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi răsturnați pe raft pentru a se răci complet. (Se poate face cu o zi înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Faceți glazură: într-un castron cu mixer electric, bateți untul până când este neted și cremos. Adăugați încet zahărul, bătând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați sirop și extrageți (dacă utilizați), bătând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
8
Asamblați tortul: rezervați 1/4 cană de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
9
Așezați un strat de tort pe farfuria de servire.
10
Se întinde cu 1 cană generoasă de glazură; deasupra cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Dacă tortul a fost refrigerat peste noapte, aduceți la temperatura camerei.
13
Răspândiți o bucată de glazură rezervată pe cookie-urile de turtă dulce cumpărate din magazin pentru a le lipi de tort (sau pentru a vă face propriile cookie-uri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista