Tort De Foi Din Texas

Tort De Foi Din Texas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Texas Sheet Cake. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 291 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, lapte, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort De Foi Din Texas, și Tort De Foi Din Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie de 13 x 9 inci cu spray de gătit și praf cu 2 lingurițe de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați 2 căni de făină și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Combinați 3/4 cană de apă, 1/2 cană de unt și 1/4 cană de cacao într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se adaugă la amestecul de făină. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Adăugați zară, 1 linguriță de vanilie și ouă; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
OuăOuă
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 375 timp de 22 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Combinați 6 linguri de unt, lapte fără grăsimi și 1/4 cană de cacao rămasă într-o cratiță; se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Se ia de pe foc. Se amestecă treptat zahărul pudră și restul de 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
13
Se întinde peste tortul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Presărați tortul cu nuci pecan. Se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista