Tort De Floarea Soarelui

Tort De Floarea Soarelui
O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, apă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peeps Tort De Floarea-Soarelui, Tort De Floarea Soarelui, și Peeps Tort De Floarea-Soarelui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează; se toarnă în 2 tigăi rotunde unse și făinate de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tăiați 1 piersică în 12 felii subțiri, apoi tăiați fiecare piersică rămasă în 8 pene. Stivați straturile de tort pe farfurie, umplând straturile cu 2/3 cană de bici rece și felii subțiri de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
5
Îngheț de sus și partea de tort cu restul de bici rece. Aranjați pene de piersici deasupra tortului pentru a semăna cu petalele de floarea soarelui, lăsând un cerc de 3 inci în centru; umpleți centrul cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
6
Se amestecă gemul și restul de 1 linguriță. apă; periați pe pene de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
GemGem
7
Se ornează cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista