Tort de dovlecei Kabocha cu cremă de zahăr brun

Tort de dovlecei Kabocha cu cremă de zahăr brun
Această rețetă servește 6 și costă 2,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 700 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, frișcă grea, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort Cu Cremă De Zahăr Brun–Ghimbir, și Prăjituri de zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 lingură de apă în cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Lăsați să stea 10 minute pentru a se înmuia.
4
Se amestecă smântâna și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați albușuri de ou și amestecați până când amestecul se îngroașă, aproximativ 12 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se adaugă amestecul de gelatină; se amestecă până se dizolvă. Tulpina în castron mare curat. Se răcește până se răcește. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Combinați dovleceii și laptele într-o cratiță mică și grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la foc mic la foc mediu. Acoperiți parțial, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când dovlecelul este foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
3
Scurgeți dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
4
Se pune în procesor și se amestecă până se omogenizează. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Spray șase ramekine 3/4cup cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
6
Așezați 1/2 cană piure de dovlecei într-un castron mare (rezervați piureul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați zahăr, ulei, bere și ou în piure și bateți pentru a amesteca. Cerneti faina, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si sarea; bate pentru a amesteca. Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
BereBere
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 18 minute. Prăjituri răcoroase în ramekins. Întoarceți-vă pe plăci. Bateți crema de zahăr brun până la vârfuri ferme; lingură alături de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista