Tort de dovlecei cu ciocolată III
Chocolate Zucchini Cake III este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână praf de copt, dovlecei, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, Tort de dovlecei cu smântână de ciocolată cu glazură de ciocolată, și Tort de dovlecei cu ciocolată cu iaurt grecesc cu glazură de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și scorțișoara.
Adăugați ouăle și uleiul, amestecați bine. Îndoiți nucile și dovleceii până când sunt distribuite uniform.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit, până când un cuțit introdus în centru iese curat. Răciți tortul complet înainte de a glazura cu glazura preferată.