Tort De Dovleac Sicriu

Tort De Dovleac Sicriu
O porție conține 446 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetărie, ouă, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Sicriu Monstru, Tort De Sicriu De Halloween, și Sandvișuri Cu Sicriu.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în dovleac și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făina, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, sarea, ghimbirul și cuișoarele; adăugați la amestecul de dovleac alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Aliniați un 13-in uns. x 9-în. tava de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia; întindeți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 325 timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați zahărul cofetarilor și suficientă aromă de arțar pentru a obține o consistență răspândită. Pentru umplere, într-un castron mic, bateți 1 cană glazură cu frișcă până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Aromă De ArțarAromă De Arțar
FrișcăFrișcă
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Tăiați tortul într-o formă de sicriu (aruncați resturile sau salvați pentru o altă utilizare).
9
Tăiați tortul orizontal în două straturi.
10
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; se întinde cu umplutură. Sus cu al doilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Puneți deoparte 2 linguri de glazură pentru scris; tort de îngheț cu glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
12
Se presară cu firimituri de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
13
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de plastic; umpleți cu glazură rezervată. Pipe " RIP " pe tort. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista