Tort De Dovleac Mat
Tortul de dovleac mat este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, piure de dovleac, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Prăjituri Cu Condimente De Dovleac, Tort De Dovleac Mat Cu Arțar Fără Gluten, și Gemuri De Dovleac Mat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Combinați zahărul brun, 1/4 cană de unt și 1 linguriță de vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină bine.
Adăugați ouă, câte 1, la amestecul de zahăr; bate bine după fiecare adăugare.
Adăugați dovleac; se amestecă bine. Îndoiți amestecul de făină.
Întindeți aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, combinați 2 linguri de unt, 1/2 linguriță de vanilie și cremă de brânză într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină. Adăugați treptat zahărul pudră, bătând până se combină bine.
Întindeți glazura uniform deasupra tortului.