Tortul de dovleac mat este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, piure de dovleac, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Prăjituri Cu Condimente De Dovleac, Tort De Dovleac Mat Cu Arțar Fără Gluten, și Gemuri De Dovleac Mat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Combinați zahărul brun, 1/4 cană de unt și 1 linguriță de vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați ouă, câte 1, la amestecul de zahăr; bate bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
6
Adăugați dovleac; se amestecă bine. Îndoiți amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Întindeți aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Pentru a pregăti glazura, combinați 2 linguri de unt, 1/2 linguriță de vanilie și cremă de brânză într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină. Adăugați treptat zahărul pudră, bătând până se combină bine.