Tort De Dovleac Mat

Tort De Dovleac Mat
Tortul de dovleac mat este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, piure de dovleac, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Prăjituri Cu Condimente De Dovleac, Tort De Dovleac Mat Cu Arțar Fără Gluten, și Gemuri De Dovleac Mat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați zahărul brun, 1/4 cană de unt și 1 linguriță de vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați ouă, câte 1, la amestecul de zahăr; bate bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
6
Adăugați dovleac; se amestecă bine. Îndoiți amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Întindeți aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Pentru a pregăti glazura, combinați 2 linguri de unt, 1/2 linguriță de vanilie și cremă de brânză într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină. Adăugați treptat zahărul pudră, bătând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
10
Întindeți glazura uniform deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista