Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 450 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de zahăr granulat, apă, vodcă de dovleac condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cidru De Mere Tare Caramel, Dip De Brânză De Cidru Tare De Dovleac, și Cupcakes de cidru tare cu mere de whisky Caramel și cremă de unt de whisky (+ o zi de naștere pe blog!).
Instrucțiuni
1
Așezați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor 8 căni de aluminiu de 4 uncii sau toate cele 12 căni dintr-o formă standard de brioșă, apoi așezați cupele într-o tigaie mare sau alt vas de copt cu spațiu amplu și laturi care au cel puțin 2 inci înălțime. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați ouăle, vanilia și lichiorul într-un castron mediu și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Bateți zahărul, urmat de unt, apoi făină și sare, încorporând complet fiecare ingredient înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți în piure și condimente. Într-un castron mic separat, adăugați apă clocotită în bicarbonat de sodiu și amestecați ușor pentru a se dizolva complet, apoi adăugați la aluat și amestecați imediat.Notă: aduceți cel puțin 1/2 cană de apă la fierbere, apoi măsurați 2 linguri într-un vas mic de amestecare care conține bicarbonat de sodiu. Apa trebuie să fiarbă, astfel încât să activeze complet și să dizolve bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Împărțiți aluatul uniform între căni pregătite și adăugați un centimetru de apă fierbinte în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți timp de 30 de minute, apoi rotiți tigaia și adăugați mai multă apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți încă 20 de minute, apoi verificați dacă este copt cu tester de tort, frigărui sau cuțit de tăiat introdus în centrul unui tort. Dacă testerul iese curat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor, apoi scoateți cupele într-un suport. Dacă prăjiturile nu sunt gata, continuați să coaceți și verificați la intervale de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Combinați zahărul și sarea în cratiță medie și adăugați apă pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se pune la foc mediu-mare și se gătește până începe să se caramelizeze. Alternativ, deplasați-vă și pe căldură, învârtind ușor tigaia, până când caramelul are o culoare uniformă de chihlimbar, undeva între culoarea mierii și a siropului de arțar. Cu caramelul de pe foc, turnați încet cidru și smântână, având grijă, deoarece va pulveriza. Reveniți la căldură, scăzându-l la mediu-scăzut și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, până când toate caramelele confiscate se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți din cratiță pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Serviți: slăbiți ușor vârfurile de prăjituri din cupe cu un cuțit de tăiat, apoi întoarceți-vă pe farfurii. Dacă prăjiturile sunt cupolate semnificativ, tăiați până când sunt suficient de plate pentru a se sprijini pe farfurii cu susul în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se toarnă sos cald de caramel peste prăjituri calde și se servește imediat, cu frișcă sau înghețată, dacă se dorește.