Tort de dovleac cu patru straturi cu glazură de brânză cremă de portocale
Tortul de dovleac cu patru straturi cu glazură de brânză cremă de portocale este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 631 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de cinci condimente, zahăr pudră, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de dovleac cu umplutură de ghimbir portocaliu și glazură de brânză cremă de scorțișoară, Tort cu strat condimentat cu glazură de brânză cremă de portocale, și Tort Cu Strat De Afine Și Portocale Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack - ul în treimea inferioară a cuptorului;preîncălziți la 350 buc.F. Pulverizați două pansamente de tort de 9 inci cu laturi de 1 1/2 inci cu spray antiaderent. Linebottoms cu pergament; spray pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateti faina si urmatoarele 4 ingredienteîn castron mare. Folosind mixer electric, bateunt într-un alt castron mare până la neted.Bateți în zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând pentru a se amesteca între adaosuri. Dovleac Beatin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Ouă
4
Adăugați ingrediente uscate în unt amestecați în 3 adaosuri alternativ cu lapte în 2 adaosuri, bătând pentru a se amesteca între adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăi.
5
Coaceți prăjiturile până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 40 de minute.Se răcește în tigăi pe raft 15 minute. Rulați knifearound prăjituri pentru a slăbi. Inversați torturilerack-uri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Îndepărtați pergamentul. Folosind tart panbottom ca ajutor,întoarceți prăjiturile pe rafturi, părțile superioare în sus și răciți complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați prăjiturileplastic și depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
1
Folosind mixer electric, bateunt într-un castron mare pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugațicremă de brânză și coajă de portocală; bate până lanetedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Brânză
3
Adăugați zahăr pudră și bateți mai departeviteză mică până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
4
Tăiați blaturile rotunjite din prăjituri.Folosind un cuțit lung, tăiați fiecare tortorizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
5
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe un platou mare. Spoon 2/3 cupfrosting deasupra tort în dollops; răspândirea togedges. Repetați încă de 2 ori cu tort șiînghețat; deasupra cu stratul de tort rămas, tăiatîn jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Spread rămase glazura overtop și părți de tort (strat va fi subțire).face înainte: se poate face 2 zile înainte. Acopericu cupola de tort; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
8
Decorați tortul cu nuci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
9
* Un amestec de condimente care conține de obicei semințe de fenicul măcinat, boabe de piper Szechuan,scorțișoară, anason stelat și cuișoare; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Amestec De Condimente
Anason Stelat
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite