Tort De Decadență Cu Ciocolată

Tort De Decadență Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de decadență cu ciocolată. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1548 calorii, 13g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ganache de ciocolată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 309 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolata Alune Decadență Tort Pop, Rhiw Tort De Decadență Cu Ciocolată, și Decadența Ciocolatei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 325 buc.F. Ungeți cu generozitate trei tigăi de tort de 9 inci cu unt și praf cu făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, cacao, pudra de espresso, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Pune deoparte. Folosiți un mixer electric sau un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete pentru a frământa împreună zahăr alb, zahăr brun și unt, bătând până când este ușor și aerisit (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouă pe rând, încorporând în întregime înainte de a adăuga următorul. Bateți în smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați o treime din ingredientele uscate la umed, apoi jumătate din laptele acru sau Zara, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Lapte AcruLapte Acru
5
Adăugați a doua treime din ingredientele uscate, urmată de restul de lapte acru, bătând din nou bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte AcruLapte Acru
6
Adăugați restul ingredientelor uscate și amestecați până când nu mai există șoptituri albe de făină. Împărțiți aluatul uniform între cele trei tigăi de tort și coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați prăjiturile să stea în tigăi timp de 10 minute înainte de a le întoarce pe un suport de răcire pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Pentru a construi tortul: nivelați fiecare tort cu un Nivelator de tort, astfel încât acestea să fie perfect plate. Așezați primul strat de tort pe o placă de tort și aplicați jumătate din crema de unt de ciocolată deasupra, netezind-o în jurul suprafeței cu o spatulă offset. Stivați al doilea strat de tort deasupra și aplicați restul de cremă de unt de ciocolată deasupra, netezindu-l din nou perfect cu o spatulă offset. Acoperiți cu al treilea strat de tort și aplicați o cantitate mică de presiune pe tort pentru a comprima ușor stratul. Nu apăsați prea tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
9
Aplicați jumătate din crema de unt de vanilie numai pe părțile laterale ale tortului, creând un strat de firimituri. Puneți tortul la frigider timp de 15 minute. După ce glazura s-a răcit, aplicați crema de unt de vanilie rămasă doar pe părțile laterale ale tortului. Folosiți o spatulă offset încălzită sub apă caldă și apoi ștersă pentru a netezi crema de unt de vanilie până la un finisaj fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
10
Puneți tortul pe un suport de răcire care a fost așezat peste o foaie de copt cu margini. Turnați cu grijă ganache-ul cald în centrul tortului, lăsându-l să se epuizeze și acoperiți partea superioară a tortului. Opriți turnarea odată ce ganache ajunge la marginile vârfului și lăsați o parte—dar nu o mulțime—din ganache să dribleze pe laturi. Puneți tortul la frigider să se întărească timp de 1 oră. Acest tort va rămâne proaspăt până la trei zile dacă este bine sigilat și păstrat la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista