Tort De Decadență Cu Ciocolată

Tort De Decadență Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de decadență cu ciocolată. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1548 calorii, 13g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ganache de ciocolată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 309 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolata Alune Decadență Tort Pop, Rhiw Tort De Decadență Cu Ciocolată, și Decadența Ciocolatei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 325 buc.F. Ungeți cu generozitate trei tigăi de tort de 9 inci cu unt și praf cu făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, cacao, pudra de espresso, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Pune deoparte. Folosiți un mixer electric sau un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete pentru a frământa împreună zahăr alb, zahăr brun și unt, bătând până când este ușor și aerisit (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ouă pe rând, încorporând în întregime înainte de a adăuga următorul. Bateți în smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați o treime din ingredientele uscate la umed, apoi jumătate din laptele acru sau Zara, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Lapte AcruLapte Acru
5
Adăugați a doua treime din ingredientele uscate, urmată de restul de lapte acru, bătând din nou bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte AcruLapte Acru
6
Adăugați restul ingredientelor uscate și amestecați până când nu mai există șoptituri albe de făină. Împărțiți aluatul uniform între cele trei tigăi de tort și coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Lăsați prăjiturile să stea în tigăi timp de 10 minute înainte de a le întoarce pe un suport de răcire pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Pentru a construi tortul: nivelați fiecare tort cu un Nivelator de tort, astfel încât acestea să fie perfect plate. Așezați primul strat de tort pe o placă de tort și aplicați jumătate din crema de unt de ciocolată deasupra, netezind-o în jurul suprafeței cu o spatulă offset. Stivați al doilea strat de tort deasupra și aplicați restul de cremă de unt de ciocolată deasupra, netezindu-l din nou perfect cu o spatulă offset. Acoperiți cu al treilea strat de tort și aplicați o cantitate mică de presiune pe tort pentru a comprima ușor stratul. Nu apăsați prea tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
9
Aplicați jumătate din crema de unt de vanilie numai pe părțile laterale ale tortului, creând un strat de firimituri. Puneți tortul la frigider timp de 15 minute. După ce glazura s-a răcit, aplicați crema de unt de vanilie rămasă doar pe părțile laterale ale tortului. Folosiți o spatulă offset încălzită sub apă caldă și apoi ștersă pentru a netezi crema de unt de vanilie până la un finisaj fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
10
Puneți tortul pe un suport de răcire care a fost așezat peste o foaie de copt cu margini. Turnați cu grijă ganache-ul cald în centrul tortului, lăsându-l să se epuizeze și acoperiți partea superioară a tortului. Opriți turnarea odată ce ganache ajunge la marginile vârfului și lăsați o parte—dar nu o mulțime—din ganache să dribleze pe laturi. Puneți tortul la frigider să se întărească timp de 1 oră. Acest tort va rămâne proaspăt până la trei zile dacă este bine sigilat și păstrat la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista