Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de curmale cu sos de Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, făină de tort, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de curmale lipicios cu sos de Caramel cu zahăr brun, Tarta calda de mere cu inghetata de curmale si sos de vin rosu-Caramel, și Tort de budincă cu nuci de curmale cu sos de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt și făină o tigaie rotundă de 9 pe 3 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament. Unt și făină hârtia. Într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți curmalele cu rom, espresso și apă și încălziți la putere mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Unt
Date
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor Cu Microunde
Formă De Tort
Bol
3
Transferați într-un robot de bucătărie și lăsați să stea până când curmalele se înmoaie. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Într-un castron, bateți ambele făini cu bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea. Într-un alt bol, folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul brun până devin pufoase. Bateți ouăle până se încorporează, apoi bateți în piureul de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Date
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
5
Adăugați ingredientele uscate dintr-o dată și bateți la viteză mică până se încorporează.
6
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
7
Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi răsturnați tortul pe un suport pentru a se răci complet.
8
Într-o cratiță medie, fierbeți zahărul și apa la foc moderat până se formează un caramel chihlimbar adânc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se adaugă smântâna. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se dizolva caramelul intarit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
10
Tăiați tortul în pene și serviți cu sosul de caramel.