Tort De Crăciun Englezesc

Tort De Crăciun Englezesc
Tortul de Crăciun englezesc este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 1280 calorii, 18g de proteine, și 45g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați migdale, brandy, stafide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tort De Crăciun Englezesc, Cheesecake de Crăciun cu umplutură de caramel englezesc, și Caramelă engleză ... și cum mi-am distrus regește surpriza de Crăciun.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci și tapetați-l cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-un castron mare, combinați făina, condimentele amestecate, scorțișoara și coaja de lămâie. Se amestecă cu un bici până se amestecă. Într-un castron separat, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, amestecând până când fiecare este amestecat. Se amestecă ingredientele uscate doar până se umezesc, apoi se pliază stafidele, stafidele aurii, coacăzele, cireșele și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Condimente MixteCondimente Mixte
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Hârtie De OrezHârtie De Orez
CoacăzeCoacăze
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți lingura în tigaia pregătită și neteziți partea superioară. Faceți o ușoară impresie în centru cu spatele unei linguri, astfel încât tortul să devină nivel. Acoperiți și lăsați într-un loc răcoros peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați tigaia pentru tort pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
6
Coaceți timp de 4 ore în cuptorul preîncălzit. Când tortul este gata, un bivol introdus în centru ar trebui să iasă curat. Se răcește în tigaie timp de 1 oră, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se scoate hârtia. Când este complet rece, trageți cu o frigăruie la fiecare centimetru și puneți brandy în găuri. Înfășurați în hârtie cerată și păstrați-o într-un loc răcoros până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista