Tort De Crăciun Englezesc
Tortul de Crăciun englezesc este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 1280 calorii, 18g de proteine, și 45g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați migdale, brandy, stafide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tort De Crăciun Englezesc, Cheesecake de Crăciun cu umplutură de caramel englezesc, și Caramelă engleză ... și cum mi-am distrus regește surpriza de Crăciun.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci și tapetați-l cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un castron mare, combinați făina, condimentele amestecate, scorțișoara și coaja de lămâie. Se amestecă cu un bici până se amestecă. Într-un castron separat, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, amestecând până când fiecare este amestecat. Se amestecă ingredientele uscate doar până se umezesc, apoi se pliază stafidele, stafidele aurii, coacăzele, cireșele și migdalele.
Puneți lingura în tigaia pregătită și neteziți partea superioară. Faceți o ușoară impresie în centru cu spatele unei linguri, astfel încât tortul să devină nivel. Acoperiți și lăsați într-un loc răcoros peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Așezați tigaia pentru tort pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 4 ore în cuptorul preîncălzit. Când tortul este gata, un bivol introdus în centru ar trebui să iasă curat. Se răcește în tigaie timp de 1 oră, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se scoate hârtia. Când este complet rece, trageți cu o frigăruie la fiecare centimetru și puneți brandy în găuri. Înfășurați în hârtie cerată și păstrați-o într-un loc răcoros până la servire.