Tort De Cremă Irlandeză Bundt
Irish Cream Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 593 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 1134 de fani. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de amestec de tort, apă, lichior de cremă irlandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cremă Irlandeză Bundt, Tort De Cremă Irlandeză Bundt, și Tort Baileys Irish Cream Bundt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Se presara nuci tocate uniform peste partea de jos a tigaie.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și amestecul de budincă.
Se amestecă în ouă, 1/4 cană apă, 1/2 cană ulei și 3/4 cană lichior de cremă irlandeză. Bateți 5 minute la viteză mare.
Se toarnă aluatul peste nuci în tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie, apoi se inversează pe vasul de servire. Înțepați partea superioară și părțile laterale ale tortului. Lingurați glazura deasupra și periați pe părțile laterale ale tortului. Se lasă să absoarbă glazura repeta până când toate glazura este folosit.
Pentru a face glazura: într-o cratiță, combinați untul, 1/4 cană de apă și 1 cană de zahăr. Se aduce la fierbere și se continuă fierberea timp de 5 minute, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană cremă irlandeză.