Tort de Couscous cu ulei de măsline cu CR Aproxumme FRA și sirop de curmale
Ulei de măsline Couscous tort cu CR fra FRA și sirop de curmale este un vegetarian desert. O porție conține 620 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, vin muscat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fructe de piatră în sirop de cimbru de lămâie cu Creme Fraiche, Tort de prune de migdale cu Creme Fraiche, și Tort de lămâie, CR aproxumme FRA și castan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Periați tigaia de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 3 inci cu ulei de măsline. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament rotund; perie pergament cu ulei de măsline. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Se amestecă cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ulei De Măsline
Cuscus
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Tort
Bol
3
Bateți uleiul de măsline și Muscat într-un alt castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Moscato
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Folosind mixerul cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel, bateți gălbenușurile de ou, ouăle și 1 cană de zahăr la viteză mare într-un castron mare până când este gros și galben pal, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
5
Transferați într-un castron mare. Se amestecă coaja de portocală. Folosind spatula de cauciuc, pliați ușor amestecul de făină alternativ cu amestecul de ulei de măsline în 4 adaosuri fiecare (amestecul se poate dezumfla ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ulei De Măsline
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Bol
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită. Atingeți ușor tigaia pe suprafața de lucru pentru a elimina bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți tortul până se rumenesc și începeți să vă îndepărtați de părțile laterale ale tigaiei și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Transferați tortul în raft și răciți-l în tigaie cel puțin 30 de minute. Întoarceți tortul pe platou (tortul poate cădea ușor în centru). Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Mișto. Se acoperă cu folie și se păstrează la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Folosind mixer electric, se bate frisca si creme fraîche intr-un bol mare, până formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
10
Tăiați tortul în pene.
11
Așezați 1 pană de tort pe fiecare farfurie.
12
Stropiți siropul de curmale. Lingura frisca alaturi.