Tort De Citrice
Citrus Pound Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 447 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, sare, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Patru Citrice Pound Tort, Tort De Citrice, și Tort De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc. Ungeți o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 inch.
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea.
Se amestecă împreună zahărul și zesturile cu un mixer electric la viteză mică până când zahărul este uniform colorat, apoi se adaugă unt și se bate la viteză mare până devine palid și pufos, aproximativ 5 minute.
Bateți în ouă 1 la un moment dat la viteză medie, răzuind frecvent partea bolului, apoi bateți în sucuri și vanilie. La viteză mică, amestecați amestecul de făină până când este încorporat.
Întindeți aluatul în tigaie și rap pan de mai multe ori pe tejghea pentru a elimina bulele de aer.
Coaceți până devine auriu și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 1 până la 1 1/4 ore. Se răcește în tigaie pe un raft 30 de minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei și inversați tortul pe raft. Se răcește complet, partea de sus în sus.
Tortul îmbunătățește aroma dacă este făcut cu cel puțin 1 zi înainte și poate fi făcut cu 5 zile înainte și păstrat, înfășurat strâns, la temperatura camerei.