Tort De Cireșe Tartă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cireșe. Această rețetă face 8 porții cu 352 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tort de cafea Streusel fără gluten cu cireșe de caise (sau tartă), și Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Turnați untul topit într-o tigaie pătrată de 8 inci.
Într-un castron mic, combinați cireșele cu 1 lingură. făină și 1/2 cană zahăr.
Se amestecă până când ingredientele sunt bine încorporate.
Într-un castron mare, amestecați praful de copt și făina rămasă și zahărul. Amestecând constant, adăugați treptat lapte în amestec și combinați pentru a forma un aluat subțire. Se amestecă vanilia și sarea.
Se toarnă aluatul în tigaie peste untul topit; se întinde uniform. (Nu amestecați untul și aluatul împreună.)
Întindeți amestecul de cireșe uniform peste aluat.
Coaceți până când tortul se rumeneste deasupra și doar ferm la atingere, aproximativ 45 de minute.