Tort De Cireșe De Crăciun
Crăciun Cherry tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 871 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cireșe glace, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tort De Cireșe De Crăciun, Crăciun Cherry Pie, și tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum să faci tort de fructe de Crăciun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți și aliniați cu hârtie pergament o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Unt de cremă sau margarină și zahăr împreună până la lumină și pufos.
Adăugați ouăle bătute și sucul de portocale și amestecați bine.
Cerneti faina si praful de copt. Rezervați 1/3 cană de amestec de făină și aruncați cu stafide și cireșe (acest lucru le va împiedica să se scufunde în fundul tortului).
Adăugați amestecul de făină în aluat și amestecați.
Adăugați stafide și cireșe în aluat și amestecați până se combină.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 300 grade F (150 grade C) timp de 2-1/2 ore. Nu serviți până la câteva zile. Înfășurați tortul în folie de plastic sau folie și păstrați-l într-un cositor sigilat.