Tort de ciocolată într-un borcan II

Nevoie de un desert vegetarian? Tortul de ciocolată într-un borcan II ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 80. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salată De Borcan De Năut Și Quinoa, Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, și Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Se spală 8 (halbă) față-verso, larg gura conserve borcane în apă fierbinte cu săpun. Clătiți bine, uscați și lăsați-i să ajungă la temperatura camerei. Ungeți bine interiorul borcanului.
Într-un castron mediu, cernem făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, crema de unt cu jumătate din unt până la pufos.
Adăugați ouăle și zahărul rămas și bateți.
Adăugați vanilie și mere și combinați.
Adăugați amestecul de făină în trei trepte, amestecând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă 1 cană de bătut în fiecare borcan și se îndepărtează cu grijă orice aluat de pe jante.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 40 de minute.
În timp ce prăjiturile se coace, sterilizați capacele și inelele fierbându-le într-o cratiță cu apă. Păstrați-le în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Când prăjiturile au terminat de copt, scoateți borcanele din cuptor. Asigurați-vă că jantele jarului sunt curate. (Dacă nu sunt, borcanele nu se vor sigila corect). În timp ce borcanele sunt încă fierbinți, așezați capacele pe borcane și înșurubați bine inelele. Borcanele se vor sigila pe măsură ce se răcesc.
Așezați borcanele pe tejghea și ascultați-le să "ping" în timp ce sigilează. Dacă pierdeți "ping-ul", așteptați până când acestea sunt complet reci și apăsați pe partea superioară a capacului. Dacă nu se mișcă deloc, este sigilat.
Borcanele neacoperite trebuie păstrate la frigider și consumate în 2 săptămâni. Borcanele sigilate pot fi plasate într-un congelator.