Tort De Ciocolată Wellesley
Tortul de ciocolată Wellesley ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 593 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ciocolată, apă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Fudge Wellesley, Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, și Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Ciocolată cu microunde, 1/2 cană de zahăr și apă într-un castron mare cu microunde pe 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min. Se amestecă până se topește complet ciocolata. Mișto.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți untul și zahărul rămas într-un bol mare cu mixerul până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând după fiecare până când sunt bine amestecate. Bateți în amestec de făină alternativ cu lapte.
Adăugați amestecul de ciocolată și vanilia; se amestecă bine.
Se toarnă în 2 tigăi rotunde unse și făinoase de 9 inci.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi 10 min.; scoateți din tigăi la rafturi de sârmă. Se răcește complet. Umpleți și înghețați cu glazură ușoară de ciocolată.