Tort De Ciocolată-Turtă Dulce-Caramel
O porție conține 676 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,34 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frișcă de ghimbir, zahăr brun, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort de turtă dulce cu sos de caramel de rom cu unt, Tort de ciocolată-curmale cu glazură de caramel lipicioasă de ciocolată, și Tort de ciocolată-curmale cu glazură de caramel lipicioasă de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți frisca de ghimbir conform instrucțiunilor din Pasul 1 al rețetei (prin răcire).
Bucăți de ciocolată cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 până la 1 1/2 minute sau până se topesc și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți zahărul brun și untul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se omogenizează.
Cerneti impreuna faina si urmatoarele 5 ingrediente. Adăugați treptat la amestecul de ciocolată alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă împreună apă caldă și următoarele 2 ingrediente. (
Amestecul va spuma.) Se amestecă treptat amestecul de melasă și vanilie în amestecul de ciocolată doar până se amestecă. Puneți aluatul în 3 tigăi rotunde de tort de 8 inci unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Între timp, pregătește Ganache mătăsos.
Așezați 1 strat de tort pe un suport pentru tort sau pe o farfurie de servire.
Se întinde cu jumătate de ganache; se presară cu 1/2 cană de bucăți de caramel. Se acoperă cu al doilea strat de tort; se întinde cu ganache rămas și se presară cu 1/2 cană de bucăți de caramel rămase. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Acoperiți și răciți 2 până la 8 ore.
Finalizați pregătirea Frișcăi de ghimbir conform instrucțiunilor din Pasul 2 al rețetei.
Întindeți blatul și părțile laterale ale tortului cu frișcă chiar înainte de servire.