Tort de ciocolată Savannah cu sos fierbinte de Fudge
Savannah tort de ciocolata cu sos fierbinte Fudge ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 381 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ouă, vanilie, lapte evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, Sos Fierbinte De Fudge, și Tort De Ciocolată Cu Sos Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru a face tortul, crema de zahăr brun cu scurtarea într-un mixer electric.
Adăugați laptele de unt și vanilia, apoi ciocolata topită. Cu mixerul în funcțiune, adăugați ouă, 1 la un moment dat. Cerneti faina cu bicarbonatul de sodiu si sare.
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de zahăr și bateți timp de 2 minute.
Ungeți și făinați o tigaie dreptunghiulară de 13 x 9 x 2 inci.
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și coaceți până când tortul este elastic și o scobitoare poate fi introdusă și îndepărtată curat, aproximativ 40 de minute. Lăsați tortul să se răcească timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe un suport pentru a termina răcirea.
Pentru a face sosul: topiți cele 2 bomboane de ciocolată cu untul într-o cratiță la foc foarte mic. Se amestecă zahărul pudră, alternând cu laptele evaporat și amestecând bine. Amestecând constant, aduceți amestecul la foc mic la foc mediu. Se fierbe până când amestecul devine gros și cremos, aproximativ 8 minute. Se amestecă vanilia.
Serviți felii de tort acoperite cu sos cald de fudge.