Tort de ciocolată Mascarpone cu glazură de bezea de cafea
Această rețetă face 8 porții cu 653 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de cafea Marscarpone, Tort de ciocolată Angel Food cu glazură de cafea, și Tort cu strat de cafea-ciocolată cu glazură de Mocha-Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Pulverizați o tigaie antiaderentă de 9 pe 5 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Într-un mixer de suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete, bateți untul și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează. Se adaugă treptat amestecul de făină și se amestecă până se încorporează. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați mascarpone și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
4
Se amestecă până se încorporează.
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 70 până la 75 de minute sau până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese cu câteva firimituri umede atașate. Se răcește în tigaie timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Pâine Pan
6
Scoateți tortul din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
7
Pentru glazură: într-un castron mare, folosind un mixer de mână de mare putere la viteză medie, bateți albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Adăugați crema de tartru și bateți până când amestecul formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, stropiți extractul de cafea în albușurile de ou. Măriți viteza la mare și bateți timp de 3 până la 4 minute până când este netedă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Extract De Cafea
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Așezați glazura într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Tăiați tortul de lire în felii subțiri și serviți cu o păpușă de glazură.