Tort de ciocolată Mascarpone cu glazură de bezea de cafea

Tort de ciocolată Mascarpone cu glazură de bezea de cafea
Această rețetă face 8 porții cu 653 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de cafea Marscarpone, Tort de ciocolată Angel Food cu glazură de cafea, și Tort cu strat de cafea-ciocolată cu glazură de Mocha-Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Pulverizați o tigaie antiaderentă de 9 pe 5 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un mixer de suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete, bateți untul și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează. Se adaugă treptat amestecul de făină și se amestecă până se încorporează. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați mascarpone și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
4
Se amestecă până se încorporează.
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 70 până la 75 de minute sau până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese cu câteva firimituri umede atașate. Se răcește în tigaie timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
6
Scoateți tortul din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Pentru glazură: într-un castron mare, folosind un mixer de mână de mare putere la viteză medie, bateți albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Adăugați crema de tartru și bateți până când amestecul formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, stropiți extractul de cafea în albușurile de ou. Măriți viteza la mare și bateți timp de 3 până la 4 minute până când este netedă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Extract De CafeaExtract De Cafea
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Așezați glazura într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Tăiați tortul de lire în felii subțiri și serviți cu o păpușă de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista