Tort de ciocolata IV necesită în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 238 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână un amestec de tort de ciocolată, un amestec de fructe Jell-O, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru o tigaie de 9x13 inch. Faceți găuri în tort cât este încă fierbinte cu o furculiță. Faceți gelatină cu 1 cană de apă clocotită, apoi amestecați în apă rece. Turnați încet gelatina lichidă peste tortul fierbinte. Răciți tortul complet în congelator înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Glazura
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Pentru a face glazura: folosind un mixer electric, bateți împreună budinca instantanee, toppingul bătut și laptele până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Budincă
Biciuit Topping
Glazura
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Se toarnă peste tortul complet răcit. Păstrați tortul la congelator până când este gata de servit.