Tort De Ciocolată I

Tort de ciocolată s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, smântână, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9 x 13 inch.
Radeți ciocolata. Într-o cratiță mică, fierbeți laptele și ciocolata până când amestecul formează o cremă.
Cremă untul sau margarina și zahărul.
Adăugați ouă și smântână în amestecul cremos.
Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în apă și se adaugă la amestecul cremos.
Adăugați făina și amestecați bine.
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți bine.
Se toarnă într-o tigaie unsă și făinată de 9x13 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 de minute până la o oră.