Tort De Ciocolată Glazurat Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată glazurat cu ciocolată. Această rețetă servește 16. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 409 calorii. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, budincă instant de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă, lapte de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Glazurat Cu Ciocolată, Tort Glazurat Cu Ciocolată, și Tort De Ciocolată Glazurat.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos și făinați ușor tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, laptele de ciocolată, untul, ouăle, smântâna și budinca uscată se amestecă cu lingura până se omogenizează bine (aluatul va fi foarte gros). Se amestecă chipsurile de ciocolată. Lingură în tigaie.
Coaceți 56 până la 64 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește 10 minute în tigaie. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele glazurate la foc mic, amestecând frecvent, până când chipsurile de ciocolată sunt topite și amestecul este neted.
Stropiți peste tort. Depozitați ușor acoperit.