Tort De Ciocolată Glazurat Cu Ciocolată

Tort De Ciocolată Glazurat Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată glazurat cu ciocolată. Această rețetă servește 16. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 409 calorii. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, budincă instant de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă, lapte de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Glazurat Cu Ciocolată, Tort Glazurat Cu Ciocolată, și Tort De Ciocolată Glazurat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos și făinați ușor tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, laptele de ciocolată, untul, ouăle, smântâna și budinca uscată se amestecă cu lingura până se omogenizează bine (aluatul va fi foarte gros). Se amestecă chipsurile de ciocolată. Lingură în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Lapte De CiocolatăLapte De Ciocolată
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Coaceți 56 până la 64 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește 10 minute în tigaie. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele glazurate la foc mic, amestecând frecvent, până când chipsurile de ciocolată sunt topite și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Stropiți peste tort. Depozitați ușor acoperit.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista