Pachete de piersici-zmeură cu sos de cremă de portocale

Pachete de piersici-zmeură cu sos de cremă de portocale
Pachetele de piersici-zmeură cu sos de cremă de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 494 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piersici, foietaj, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pachete de piersici-zmeură cu sos de cremă de portocale, Cremă de lămâie cu sos de zmeură, și Pâine prăjită franceză umplută cu zmeură cu sos de cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna, laptele și coaja de portocală într-o cratiță mică și grea. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să se absoarbă 15 minute.
3
Bateți gălbenușurile și zahărul într-un castron mediu pentru a se amesteca. Treceți treptat amestecul de lapte cald în amestecul de gălbenuș; reveniți la cratiță. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul acopera spatele lingurii si lasa calea cand degetul este tras, amestecand constant, aproximativ 7 minute (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă în castron. Se răcește până se răcește, șoptind ocazional, aproximativ 3 ore. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament și pulverizați cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Întindeți 1 foaie de patiserie pe un pătrat de 14 inci. Folosind un bol cu diametrul de 5 inci ca ghid, decupați 4 cercuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați cercurile pe foaia pregătită; acoperiți cu plastic. Repetați cu a doua foaie de patiserie.
4
Transferați cercurile de patiserie pe aceeași foaie de copt, așezând deasupra folie de plastic. Congelați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Aruncați piersici, zmeură, 2 1/2 linguri zahăr, făină și suc de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZmeurăZmeură
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți cercurile de patiserie pe suprafața ușor făinată până la runde cu diametrul de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Așezați 1/4 cană amestec de fructe în centrul fiecărei runde. Adunați aluatul deasupra fructelor și răsuciți și ciupiți ferm pentru a închide complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FructeFructe
8
Așezați pe o foaie mare de copt. Congelați pachetele cel puțin 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Ungeți mănunchiurile peste tot cu albuș de ou și presărați fiecare cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
11
Coaceți până devin aurii, aproximativ 22 de minute. Se răcește pe foaia de copt pe raft cel puțin 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Așezați 2 linguri de sos în centrul fiecăreia dintre cele 8 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
13
Așezați 1 pachet în centrul fiecărei farfurii și serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista