Tort De Ciocolată Glazurat Cu Ciocolată

Tort De Ciocolată Glazurat Cu Ciocolată
Dacă 35 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ciocolata glazurate tort de ciocolata ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte de ciocolată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Glazurat, Tort Glazurat Cu Ciocolată, și Tort Fudge Glazurat Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos și făinați ușor tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, laptele de ciocolată, untul, ouăle, smântâna și budinca uscată se amestecă cu lingura până se omogenizează bine (aluatul va fi foarte gros). Se amestecă chipsurile de ciocolată. Lingură în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Lapte De CiocolatăLapte De Ciocolată
Amestec De TortAmestec De Tort
SmântânăSmântână
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 56 până la 64 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește 10 minute în tigaie. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele glazurate la foc mic, amestecând frecvent, până când chipsurile de ciocolată sunt topite și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Stropiți peste tort. Depozitați ușor acoperit.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista