Tort De Ciocolată Glazurat Cu Ciocolată
Dacă 35 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ciocolata glazurate tort de ciocolata ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte de ciocolată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Glazurat, Tort Glazurat Cu Ciocolată, și Tort Fudge Glazurat Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos și făinați ușor tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, laptele de ciocolată, untul, ouăle, smântâna și budinca uscată se amestecă cu lingura până se omogenizează bine (aluatul va fi foarte gros). Se amestecă chipsurile de ciocolată. Lingură în tigaie.
Coaceți 56 până la 64 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește 10 minute în tigaie. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele glazurate la foc mic, amestecând frecvent, până când chipsurile de ciocolată sunt topite și amestecul este neted.
Stropiți peste tort. Depozitați ușor acoperit.