Inside-Out tort de ciocolată germană ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 744 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort de ciocolată germană III pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și tigăi de tort cu ulei. Căptușiți fundul tigăilor cu runde de pergament sau hârtie de ceară. Cernem împreună zahărul, făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Bol
Cuptor
2
Bateți împreună laptele integral, untul, oul întreg, gălbenușul, vanilia și extractul de migdale într-un alt castron mare până când sunt combinate. Bateți amestecul de ouă în amestec de făină cu un mixer electric la viteză mică, apoi bateți la viteză mare 1 minut. Reduceți viteza la minim și bateți în apă până când se combină (aluatul va fi subțire). Împărțiți aluatul între tigăile de tort (aproximativ 1 1/2 căni pe tigaie) și coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor și rotindu-le cu 180 de grade la jumătatea coacerii, până când un tester iese curat, 20 până la 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Lapte Integral
Ouă
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cuptor
Bateti
Bol
Tigaie
3
Straturi reci în tigăi pe rafturi 15 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor tigăilor și inversați straturile pe rafturi. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament sau ceară și răciți complet straturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuțit
1
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți nuca de cocos într-o tigaie mare de mică adâncime și nuci pecan în alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți nucile pecan în treimea superioară a cuptorului și nuca de cocos în treimea inferioară, amestecând ocazional, până devin aurii, 12 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți tigăile din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se toarnă lapte condensat într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și se acoperă bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți laptele într-o baie de apă în mijlocul cuptorului 45 de minute. Umpleți tava de copt cu apă pentru a ajunge la jumătatea plăcii de plăcintă și coaceți laptele până se îngroașă și se rumenesc, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
8
Scoateți placa de plăcintă din Baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Se amestecă nuca de cocos, nucile pecan și vanilia și se păstrează la cald, acoperite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Vanilie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Topiți untul într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ciocolată și sirop de porumb, amestecând până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
3
Transferați 1 cană glazură într-un castron, rezervând glazura rămasă la temperatura camerei în tigaie. Se răcește glazura în castron, amestecând ocazional, până se îngroașă și se întinde, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
1
Puneți 1 strat de tort pe un raft așezat peste o tigaie (pentru a prinde excesul de glazură). Aruncați jumătate din umplutura de nucă de cocos cu linguri uniform peste strat și întindeți ușor cu o spatulă umedă. Se acoperă cu un alt strat de tort și se întinde cu umplutura rămasă în același mod. Se acoperă cu stratul de tort rămas și se întinde uniform glazura răcită deasupra și partea laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Încălziți glazura rezervată în tigaie la foc mic, amestecând, până când este lucioasă și turnată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Turnați glazura uniform deasupra tortului, asigurându-vă că acoperă părțile laterale. Se agită rack ușor pentru a netezi glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
4
Se răcește tortul până se întărește, aproximativ 1 oră.
5
Transferați tortul pe o farfurie.
1
* Tortul se păstrează, acoperit și răcit, 3 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Pentru o manipulare mai ușoară la asamblarea tortului, așezați stratul inferior pe o rundă de carton sau pe fundul detașabil al unei tarte sau tigaie.